Volg ons op social media!
Wie weet, wie weet.... waar Pinokkio woont?

Pinokkio heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Hetzelfde geldt voor de Pinokkiofactor redactie. Geen mooie Google Maps plaatjes dus op deze pagina. Desondanks komen we graag in contact met onze lezers!

 

Voor algemene vragen of informatie
Kunt u contact opnemen met Pinokkio via pinokkio@pinokkiofactor.eu

Voor redactionele opmerkingen, vragen, tips en suggesties
Stuur je bericht naar: redactie@pinokkiofactor.eu

 

Ik ben het niet eens met jullie artikel
Je kritiek uiten of mee discussiëren over onze artikelen? Join the crowd op Pinokkio’s Facebook!
Indien je van mening bent dat in één van onze artikelen een fundamenteel foute conclusie wordt getrokken nodigen we je uit om dit bij de redactie kenbaar te maken. Stuur een e-mail naar redactie@pinokkiofactor.eu met daarin de argumentatie waarom onze conclusie naar jouw idee onjuist is. Ondersteun deze argumentatie met bronnen van wetenschappelijke aard. Indien noodzakelijk zal Pinokkio zijn oordeel aanpassen.

 

Ik ben gecheckt
Ben je (persvoorlichter van) een politicus wiens uitspraak door Pinokkio is gecheckt? We bieden je graag de mogelijkheid op een weerwoord als je het niet met onze conclusie eens bent. Stuur je weerwoord (max 150 woorden) naar de redactie op redactie@pinokkiofactor.eu.
Het weerwoord wordt geplaatst onder het artikel op onze website. Ook zullen we een externe expert vragen op zowel het artikel als het weerwoord te reageren.