Volg ons op social media!

mokHallo, daar ben ik weer. Vandaag heb ik een vraag aan mijn lezers. Zoals ik vorige week al uitlegde is mijn werk zeer perfectionistisch van aard. Een bijkomend gevolg van de zorgvuldigheid waarmee ik te werk dien te gaan, is dat er kosten bij komen kijken.

Het onderhouden van de website waar ik mijn bevindingen op zet kost namelijk geld en ook de reizen die ik soms moet maken, zijn helaas niet gratis. Tel daarbij op dat ook voor mij geldt dat tijd geld is en er gaat flink wat tijd zitten in het factchecken van uitspraken die gedaan worden over de Europese Unie. In deze tijd kan ik dus geen werkzaamheden uitvoeren die me wel geld opleveren. Ik heb mijn lucratieve baantje als notulist bij een groot pensioenfonds dan ook moeten opzeggen omdat ik er geen tijd meer voor had. Terwijl het nog wel zo’n uitdagende functie was.

Omdat ik onafhankelijk ben, kan ik me niet laten sponsoren door organisaties die niet objectief zijn. Dit betekent dus dat, als ik mijn werk als factchecker goed wil blijven doen, ik volledig afhankelijk ben van donaties van mijn lezers. Dus wanneer je mijn onafhankelijke, objectieve onderzoekswerk waardeert, zou ik het zeer op prijs stellen als je deze waardering kracht bij zou willen zetten door iets te doneren. Hoe meer geld ik krijg om mijn werk te kunnen doen, hoe meer tijd ik hieraan kan besteden. Wanneer je besluit om geld te doneren, staat hier natuurlijk ook iets tegenover.

Ik heb namelijk twee ontzettend leuke aanbiedingen voor potentiële donateurs. De eerste aanbieding is dat je, wanneer je een bedrag van 75€ of hoger sponsort, een schitterende mok met het logo van mijn website toegestuurd krijgt. Deze mok is handig voor verschillende dingen. Ten eerste kun je er natuurlijk uitstekend je koffie of thee uit drinken, zoals je mag verwachten van een mooie, solide mok. Maar dat is niet alles, het staat ook nog eens ontzettend intelligent om uit deze mok te drinken. Je collega’s zullen zeker onder de indruk zijn.

De tweede aanbieding is nog veel spectaculairder dan de eerste. Wanneer je een bedrag van 250€ of hoger doneert, krijg je niet één, maar twee Pinokkiofactor mokken. Daarnaast mag je bij mij en mijn redactie langskomen voor een gezellige borrel of goed een gesprek. Je krijgt er dus ook nog een ontmoeting met mij persoonlijk voor terug!

Dus hop, hop! Naar die donatiepagina!