Volg ons op social media!

pinokkiokl-120Hee, hallo! Tussen alle bedrijven door heb ik nog net even de tijd gevonden om een dagboekstukje te schrijven. De hectiek rondom mijn project begint namelijk flinke vormen aan te nemen en ik ben behoorlijk beroemd aan het worden. Dat zal vast betekenen dat jullie allemaal benieuwd zijn naar wat ik zoal uitvoer.

 

Toen ik een aantal maanden geleden begon met deze website, had ik nog wel eens tijd om me met andere dingen bezig te houden. Die tijden liggen inmiddels ver achter me, het is een drukte van belang geworden en een gevolg daarvan is dat ik nauwelijks nog normaal over straat kan lopen, want ik word overal herkend.

 
De roem is leuk: ik word voor steeds meer dingen uitgenodigd en ik word betrokken bij initiatieven als de Europese Stem10daagse. Daarnaast ben ik een graag geziene gast op allerlei politieke bijeenkomsten die met de EU te maken hebben. Ook tippen steeds meer mensen mij als betrouwbare bron van objectieve informatie over de EU en dat is mooi.
 
De keerzijde van mijn bekendheid is dat er een groeiende groep mensen is die mij betichten van het verspreiden van Europese propaganda. Mijn objectiviteit is voor deze mensen kennelijk maar moeilijk te bevatten. Maar ach, als je bekend bent, heeft nou eenmaal iedereen een mening over je.
 
Ik heb vaak interviews met beroemdheden gelezen die klagen dat er, sinds ze beroemd zijn, steeds meer mensen verschijnen die mee proberen te liften op het succes. Dat is bij mij vooralsnog niet helemaal het geval. Dat zal wel weer komen doordat het overduidelijk is dat ik weinig verdien. Hierdoor weten mensen dus dat er weinig te halen valt. Ondanks dat wil ik hierbij toch vragen of jij misschien iemand bent of kent die mij zou willen helpen bij het factchecken van uitspraken over de Europese Unie.
 
Want niet alleen mijn bekendheid zorgt ervoor dat ik steeds drukker ben, ook de naderende Europese Verkiezingen spelen hierin een rol. Omdat 22 mei steeds dichterbij komt, wordt er in de media steeds meer gepraat over de Europese Unie. Dit betekent dus ook dat er steeds meer uitspraken over Europa gedaan worden die ik maar wat graag op hun waarheidsgehalte wil toetsen.
 
Lijkt het je wat om me daarbij te helpen? Kijk dan even hier!